KONRES UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA

Nacionalni kongres ugostitelja

Nacionalni kongres ugostitelja okuplja sudionike koji izravno ili neizravno djeluju u gastronomskom i turističkom sektoru, s ciljem vođenja konstruktivne rasprave o aktualnoj problematici te osmišljavanja rješenja i vizije napredovanja ovog sektora u budućnosti.

Nacionalni kongres ugostitelja zamišljen je kao ključno događanje koje će se održavati svake godine, a na kojemu će se raspravljati o svim pitanjima vezanim uz sektor ugostiteljstva.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje svih dionika u ugostiteljstvu, a koji će iznijeti svoja iskustva i mišljenje o tome kako bi se sektor turizma i ugostiteljstva trebao razvijati.
ODRŽANI KONGRESI


21. listopada
Centar za kulturu, Čakovec
1. Nacionalni kongres ugostitelja

SLIJEDEĆI KONGRES


TBD
TBD
2. Nacionalni kongres ugostitelja

Iz medija

hrturizam.hr
Turistički news portal


21.10.2019.

Počeo prvi Nacionalni kongres ugostitelja
Grad Čakovec, danas će ugostit više od 300 ugostitelja iz cijele Hrvatske na prvom Nacionalnom kongresu ugostitelja koji će se održati u Centru za kulturu. Riječ je o
jedinstvenom...
Saznajte više
jutarnji.hr/dobrahrana
Dobra hrana


17.10.2019.

NACIONALNI KONGRES UGOSTITELJA:
"Što će sve obuhvatiti smanjena stopa PDV-a i kako spriječiti krah
turističke sezone koji smo proživjeli u lipnju?"

Grad Čakovec ugostit će više od 300 ugostitelja iz cijele Hrvatske na prvom Nacionalnom kongresu ugostitelja koji će se održati u Centru za kulturu u ponedjeljak 21. listopada.
Saznajte više
podučkun.net
Blog PodUčkun.net


21.10.2019.

Prvi Nacionalni kongres ugostitelja
okupio više od 500 ugostitelja iz cijele Hrvatske

U pozdravnim govorima i uvodnoj prezentaciji predstavnici Koordinacije ugostitelja Hrvatske Marin Medak i Vedran Jakominić naglasili su kako je grad Čakovec danas domaćin iznimno važnog događaja za razvoj ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj.
Saznajte više

Pratite nas na društvenim mrežama

Nacionalna udruga ugostitelja je udruga čiji su ciljevi unaprjeđenje konkurentnosti, razvoj inovativne ponude i promicanje kvalitete ugostiteljstva u Hrvatskoj u skladu s najboljim svjetskim praksama te poštujući tradicionalne vrijednosti hrvatske gastronomije.
Savska cesta 41
10000 Zagreb, Hrvatska
mail. ured@nuu.hr
www.nuu.hr 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram