Udruga ugostitelja Kvarnera i Istre 

Udruga ugostitelja osnivač je i član Nacionalne udruge ugostitelja, a osnovana je s ciljem poboljšanja uvjeta rada poslodavaca i zaposlenika u jednoj od najznačajnijih gospodarskih grana u Republici Hrvatskoj.

Povećanjem PDV-a na 25% pojavila se potreba za okupljanjem ugostitelja koji će jasno i promišljeno komunicirati prema medijima, javnosti, a i samoj struci, kako bi se oduprijeli valu porezne represije i spriječili, koliko je to moguće, pad palete, kadra i kvalitete hrvatske ugostiteljske ponude, ali i sačuvali, u konačnici, vlastiti biznis.

CILJEVI UDRUGE I PODRUČJA DJELOVANJA

Cilj Udruge poboljšanje je kvalitete poslovanja u ugostiteljskoj djelatnosti utjecajem na kreiranje modela koji će omogućiti potpuno transparentno poslovanje ugostitelja uz partnerski odnos s resornim ministarstvom, državnim inspektoratom i ostalim ustanovama ovisnim o djelovanju ugostitelja.

Udruga djeluje na području svih 87 jedinica lokalne samouprave Primorsko-goranske i Istarske županije, s kojima nastoji izgraditi kvalitetan, partnerski odnos i maksimalno otvorenu komunikaciju.
ugostiteljac

Nezavisna udruga ugostitelja

UPRAVNI ODBOR

Vedran
Jakominić
predsjednik
udruge
Tomislav
Juretić
tajnik
udruge
Nikola
Eterović
član
Robert
Saletić
član
Tomislav
Kovačević
član
Alen 
Vozila
član
Ron
Biteri
član
Pridružite nam se

Postanite član 
Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre

Ispunite prustupnicu i postanite član naše udruge
Ispunite pristupnicu
AKTUALNI STATUT UDRUGE

Pročitajte Statut Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre na linku.

Statut

Pratite nas na društvenim mrežama

Nacionalna udruga ugostitelja je udruga čiji su ciljevi unaprjeđenje konkurentnosti, razvoj inovativne ponude i promicanje kvalitete ugostiteljstva u Hrvatskoj u skladu s najboljim svjetskim praksama te poštujući tradicionalne vrijednosti hrvatske gastronomije.
Savska cesta 41
10000 Zagreb, Hrvatska
mail. ured@nuu.hr
www.nuu.hr 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram